Bagi pendapat, boleh ??

Selalu baby baru lahir, kena pakai kain lampin dulu ke atau boleh je terus pakai pampers ??

10 Các câu trả lời

Untuk bawak masuk labour room better letak lmpin dulu, sebb nurrse nak pastikan baby kencing, ritu nurse ckp kt sye "nape x bwak lmpin masuk Labour room" sy pun x tahu mase tu.. Then kalau awak dh keluar wad, kasikan bayi awak pakai pampers jee

4y trước

Betul tu sy setuju ngn sis..masuk labour room mesti ready lampin 2 3helai,guna kejap jer lps tu dah boleh guna pampers..msa ank ke dua hari tu sy lupa bawa lampin nurse bising 😂..haa prgnent kali yg ke tiga ni dah ready² awl masuk beg ..

Pampers. Hritu sy pkai lmpin masa baru lahir, kesian bebird dia melekat kat lampin 😢 pampers lah yg paling bagus sis, kalau baby lahir 2kg boleh beli nb, tapi 3kg boleh je terus beli saiz s 😄

Pampers je sis... Lampin tu bleh buat lap2... Takut die x selesa pakai lampin nnti... Pampers je sng

Misi mntk pampers dn kain lampin tuk bedung baby

terus pakai pmpers nb.. lampin buat bedung..

4y trước

kami kat confinement center lampin buat bedung.. tuala ade tuala bby.. 😅

Pakai pampers je mummy...

Terus pkai pampers...

Terus pakai Pampers

Pampers sis.

pampers