Apa Yang Terbaik

Menggunakan cloth diapers atau lampin pakai buang? Bagaimana mengekalkan kekeringan pada lampin kain.

Apa Yang Terbaik
2 Các câu trả lời

Saya pakai kedua duanya sebab saya suri rumah sepenuh masa, kalau pakai kain lampin memang kena on time basuh sebab nanti baby kena ruam, tiada fungsi kekeringan ke apa, memang kena on time basuh. Biasanya saya pakai kain lampin waktu siang aja, malam pakai pampers pakai buang

9mo trước

mcm mne awk cuci

Cloth diapers lagi bagus. Tapi tak sanggup nak mencucinya. Sy pakai je lampin pakai buang