Pampers Pakai Buang atau Lampin boleh cuci

Hai mummy, Mana lebih okay masa bersalin nanti, guna pampers atau lampin boleh cuci? Orang kata kalau lampin kain boleh tahu baby sudah kencing atau belum? Pampers menyerap air jadi susah nak tahu. Betulkah?

9 Các câu trả lời

pakai genki punya pampers, soft mcm kapas ank berak kencing pun blh thu sbb dari luar pampers dh blh nmpak. Dah lh jnis susah tembus,very recommded

5y trước

beli dekat mydin dear, online pun ada, i beli hartu dalam 30++

Anak saya masa lahir saya bagi pakai petpet jaa , sekarang ada lagi kaa orang pakai lampin ? 😅

5y trước

Ada sis. Utk full time housewife

Better yang pakai buang. Senang. Unless ada orang bantu u cuci lampin baby, then it up to you.

5y trước

Suami sy rajin cuci lampin 🤣

Dua dua boleh, up to you mana lagi senang ( dan siapa sanggup cuci lampin haha)

5y trước

Suami yang cuci🤣

Saya dua2 pn beli..bila ank saya kena ruam..saya akn pakai kan lampin..

Pkai lampin smpai pusat baby kering... Then baru tukar pampers

5y trước

Kenape kene pkai lampin bila pusat x kering?

Pampers pun boleh. Nampak je kesan air kencing tu.

Guna diapers pun bole tau baby da kencing blum..

Sy dua2 beli..napkin pun beli..pampers pun beli..😊

5y trước

Beli aje napkin yg 1 pack tu..sy beli brand pureen ade 6pcs tu..