36w3d..

Sekarang tgh mengalami sakit bahagian ari2 kiri n kanan..nak berjalan pon sakit..ada jgk rasa sakit perut on off tapi xkuat sgtt masih boleh tahan lagi..boleh ke pegi hospital cek..sbb biasa doktor akan marah xturun tanda seperti pecah ketuban, keluar lendir darah n sebagai nyaa..maklum first kan..xthu apa2..ke mmg normal rasa macam ni..blh x nak berjalan jauh blik kg ni..standy 37w baru nak balik ni..

1 Trả lời

Jauh ke kg? Kalau jauh better jgn sbb once da turun tanda besar, xlama lepas tu mmg baby akan keluar dlm sehari dua shje. Jadi.. Better dok kt umah standby dkt dgn hospital yg nk bersalin nanti. Senang pape, spital dkt sikit