Tanda bersalin

Minta pencerahan, sekarang 39w. sy keluar tanda lendir darah since pagi tadi, sekarang start sakit mcm sengugut, hri ni dah berulang kali masuk toilet mcm cirit n rasa kembung perut tp x prgi hospital lgi sebab xde sape nak hntr, tggu suami balik dari selangor, smpai mgkin tgh malam ni. Patut terus pergi hospital ke? Atau tunggu ketuban pecah dulu? Sebab ni first baby, rasa contraction pun x tau mcm mna. #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

lendir darah tuh salah satu tanda nak bersalin tuh sis, better g hospital check .