Balik Kampung

Semalan plan nk balik kg..jarak dlm sejam setgh je..tapi dipertengahan jalan..perut sakit sgt mungkin sbb hentakan dlm kereta..jadi suami patah blik...skrg ni masih lagi rasa sakit, kurang dripada semalam..patut g cek x..sbb xde bleeding cuma sakit sekitar perut n ari2..jgn marah ye ibu2..sbb nanti doktor cop mngada2..doktor kat sini lain macam sikit punya eksyen huhuu..

2 Các câu trả lời

Biar je doc cop mengada2 ke apa janji baby selamat. Dh jd mak nnt lg ramai akan sibuk kritik, tp kita kena kuat utk anak. InsyaAllah takde apa tu mommy. 😉

Klu sy dah pegi klinik swasta scan baby 😅 sb kat sni hospital jauh. Biasanya doc kat swasta akan buat surat refer kat hospital kalau something wrong.