cerai

Sekadar perkongsian .. Kwn2 smua nnti bersalin suami msti temnkn di LR kan .. Sy pula sendiri di LR nnti .. Sy diceraikn suami .. Suami dh sbln lbih x balik rumah .. Sy duk ngn mak ayah .. Perkhwinan kami hnya mncpai 1 thun lbih shj .. Ksian kn .. Sy mngndung 34 mggu skrg .. ? .. Alhamdulillah .. Cuma emosi sy trsgt2 lh lemah .. Nama ank pn x fkir lg .. Bju ank pn x prepare ape lg .. Sy sedih sgt .. Ksian ank sy .. Mmbesar tnpa keluarga yg lengkap mcm org lain ?

64 Các câu trả lời

Sabar ya sis...Allah tgh menguji sis....sedangkan janda lagi laku....jgn kn lh lgi sis.....jodoh sis mukin Allah bgi yg trbaik selepas ini insyaAllah...ada hikmah ny d balik semua ini...sis jga baby sis dg baik..jgn tertekan sis sian bby sis nanti....

Nampak bodoh Dan main kahwin.. Itu poor education dalam rumah tangga teruk lagi...kenapa sudah perjanjian nikah? 🤦‍♂️🤦‍♂️Doa awak masih bangga bila anak awak sudah besar nanti anak awak janji jaga awak adalah Ibu 😎💐🤰👑

Besar dugaan sis, semoga sis tabah ya. InsyaAllah sis boleh jadi sorng ibu yang kuat dan penyayang untuk anak sis walaupun tanpa bapa. Jaga kesihatan dan emosi sis ❤️ Teman boleh diganti, anak takde ganti. All the best sis.

Kuat smgat sis..Allah dah atur yg trbaik..mgkin nk hadirkn pgnti yng lebih baik..kuat lah demi ank..bersma2 anak hadir rezeki yng x disangka2..terus berjuang jgn putus asa..bgkit lah..inshaAllah sis kuat

Sis kuatkan Semangat ya demi anak sis. Anak keluar nnt pasti jadi kekuatan & happy pills utk sis. Sis fokus anak saja lama lupa segala masalah. Semoga dipermudahkan sis. Doa sy buat sis. Amen

Semoga awk tabah ye sis.. InsyaAllah awk besarkan baby tu elok2.. Die lah peneman awk nnt.. Awk kene kuat demi baby.. Bangkit ye awak.. InsyaAllah ada hikmah disebalik apa yg terjadi ni..

Sabar..semua terjadi ada hikmahnya..jangan bersedih..kalau takda suami rasa nya ibu pun boleh ikut dlm labour room..kalau baju tu..beli sikit2 dulu..jangan bersedih ye ibu..kuat kan diri anda

Semoga dipermudahkan urusan .please kuat utk ank..inshaAllah ade hikmah dsblik yg jd pd sis..sy doakn sis jd wanita yg kental dan tabah !sy pcye sesiape yg bergelar ibu semestiye akn kuat

Sbr ya awk.. Smua ni ujian dr Allah utk awk.. Truskan wlau apapn yg trjd... Jgn sedih2 sian baby nnt dia pn tumpang sedih... Sy doakn moga Allah permudahkan segala urusan awk

Allahuakbar. Semoga sis terus diberikan kekuatan. Sy pun sama 34 minggu. Sis fikir baby je skrg ni ya. Prepare barang dia sikit2. InshaAllah Allah permudahkan segala urusan sis.

5y trước

Aamiin .. Doakn sy .. Xde pngalamn brsalin .. Dan nk kne hadap pengalaman ni sorg2 .. Perit sgt .. Doakn sy ngn ank selmat ..