Kulit sensitif

Sejak preggy ni kulit saya sensitif sgt , bawah breast jdi kulit kering and gatal2 kdg2 tkperasan tergaru time tido bgun tu trus jd luka2 . Dekat leher pon sama sbb sblm ni mmg saya pkai rantai tp bila mkin truk saya trus bkk rantai . Dkt pinggang sbb saya slalu sapu krim sakit pinggang jd kulit kering jgk . Paling truk dkt bwh pelipat kaki hri2 gatal smpai nk menggaru je then naik merah2 mcm ni , apa ptut saya buat ye mummies

Kulit sensitif
12 Các câu trả lời

Cuba la calamine cream/losyen anti gatal/tukar sabun mandarin (anti bacteria). Sy pon abis gatal satu badan paling teruk kaki ngn perut.