KULIT KUSAM DI BAHAGIAN LEHER DAN JADI SENSITIF.

Asalamualaikum ibu² ada tak pengalaman mcm saya? Dua minggu ni saya perasan kulit kat leher saya jadi kering dan naik garisan kusam.. mcm gelap dr sebelum ni.. 😭😭😭 kering sgt²... dan dua harini jadi mcm gatal... saya dah sapu lotion dan bila mandi saya scrub sb risau kulit x cantik.... tapi xok.. kulit jadi gatal pulak.. hummmmmmmm please normal ke.. ada tak yg jd mcm saya.. preggy no.3. sblm ni x de pun... stakat jerawat je.. now jerawat pun ada.. kulit pun makin buruk.. #ingintahu #bantusharing #seriusnanya #jangandibully #pregnancy

KULIT KUSAM DI BAHAGIAN LEHER DAN JADI SENSITIF.
9 Các câu trả lời

sy pun mcm tu msuk 3trimester jd kusam n gatal kat leher. lepas bersalin dia hilang sndiri. wktu mndi gosok2 skit.

Sy pn sama mcm ni.. Gatal juga.. Tp masuk 20wk xbrapa gatal dah.. Cuma masih kering n hitam..

Mcm saya tiap2 mlam je bdn gatal 😅 sara rasa awk sbb hormon je tu .

Sy kena satu blkg badan. siap gatal merah gelap terbakar lg tu.. hmm

Mmg jd cmni. Sbb hormone changes. Sya pon ade.

lepas bersalin boleh hilang sendiri sis..

hormones tu puan

normal je