Kulit kering

Ada dak yg sama cm saya . Muka jd kering + jerawat . Kulit badan kering + ruam gatal dekat pelipat lengan dan leher 🥲 Nipple pedih sensitif . Produk apa yg ibu² pakai ye ?

1 Trả lời

saya Pon cmtu. ya Allah,dahi saya ni Dari jauh nampak bintik² jerawat kecik² tu.dia kering kat pipi ngn dagu.tapi dahi ttp tumbh jerawat.belakang Bdn Pon ad jerawat tu.kalau syaa stop pakai pencuci muka. kdg² guna. haha sbb stress la pakai pape Pon sama je.kene pilih sabun yg sesuai kut. sbb kbnykn pregnant mommy mmg kulit sensitive.huhu btw nipple pedih tu normal kut. sbb sy Pon sama jgk mcm tu.kdg² okey.. kdg² tak okey...tapi sy xde letak ubat ap² Pon. sy anggap hormon gitu jela