Kudis dan parut hitam

Hai mummy2 smua.. Nk tny la kan.. Sy alahan truk pada kulit pregnant kli ni.. Cntoh nye.. Jd kudis2 dkt kaki,betis dan bwh telinga..bila ltk ubt n smbuh mnjadi berparut hitam.. Ubat apa ye utk hialngkan parut2 semua ni.. Jgn kecam ye mummy2 semua.. Hnya nk tny pndpt je? Sbb bila tgk mmg down n malu sgt2 berparut cm ni.. Apatah lgi dkt bwh telinga smpai ke leher.. Kdg2 menangis sorg2 tgk kulit jd cm ni..

2 Các câu trả lời

sy pun alahan teruk. habis kaki bdn semua parut hitam. misi bgtau lps bsalin blh scrub balik kulit tu..nti akn pudar slowly

8mo trước

oh ye ke? ok tq ats infonya