Setelah Keguguran, Ada Ujian Berat Lagi yang Kuterima dan Aku Tak Menyerah

Sedih sangat baby yg aku kandung sudah tiada..

12 Các câu trả lời

Salam takziah sis.. Sbar ye sis.. Sy pom pnah kgguran bln 4...klu x bln 10 ni dh brsalin.. Sbr ye sis.. Kte usaha lg ye... Inshaallah.. Smga bln berikutnye kte pregnant.. Aminnn

5y trước

Eh xla... Sy ggur akhir bln 4..dlm 27hb..lpas drah nifas smua tu n period mcm biasaa stiap bln... 5or 6 hri stiap bln... Jd bln 5 6 7 8 period mcm biasa... Skrg bln 9 tgh period.. Jd lpas period ni start cuba madu ajaib wawa tu..

ya Allah , sis harap bersabar yea .. Allah nak bagi rezeki lain to .. insyaAllah oneday sis akan pregnant lagi .. jaga kesihatan jgn terlalu stress ..

Semoga lebih banyak rezeki yg akan Allah SWT gantikan untuk puan insyaAllah. Terus kuat ya!

Takziah sis.. ade hikmah lain Allah nak bg.. jaga diri baik2 ya..

sabar ye puan.insyallah.....allah ganti yg lebih baik untuk puan

Salam takziah sis. Semoga kuat dan tabah. Ada hikmah semua ni.

Salam takziah...al fatihah Innalillahiwainnalillahirajiun....

Jaga diri baik-baik... InshaAllah

Insyallah lepas ni mudah lekat

Salam takziah...