Luah Hati

Pukul2.20ptg prgi swasta nk scan baby tp baby xaktif..doktor swasta dpat detect sesuatu tak normal di otak baby dlm kandungan..doktor mintak refer hospital..terus mai hospital bawa anak yg ada..Allahu hnya tuhan je tahu perasan ni..Allah masih menguji Aku kali kedua..2018 Allah dah beri ujian yg berat kt diri ini..2018 baby meninggal dlm perut ketika usia kandungan 31 week 3hari..detect ada air di kepala dan jantung xnormal.. Kali ini Allah bagi ujian lg kt aku..semoga Aku terus tabah mengadapi apa2 yg bakal berlaku kt baby dlm kandungan ini..aku msh ada dua org anak yg memerlukan aku sebagai seorang ibu.. #semogaadakeajaibanygberlaku

3 Các câu trả lời

pk +ve ja sis ,doa y baik2 ,Allah uji tkat kemmpuan s'org hmba ny ,xkn d'uji lbih dr kemmpuan ny ,semoga d'prmudhkn ya sis 😘

kali pertama puan diuji dengan ujian yang sama ke puan? Allahuakhbar...

Semoga semua baek2 je