kecewa ?

sedih kecewa bila suami tau isteri die pregnant...mesty ade je mcm2 permintaan... nk mkn tuh nk pergi sini sebelum bersalin bulan 10 kang...tapi si suami beri alasan jgn minx mcm2 la...hurm..terasanya hati ni ya allah... xpelah dugaan agaknye... maaflah xley simpan dlm hati ...

2 Các câu trả lời

saba ye sis . mungkin cik suami letih . kdg bkn xnk lyn tpi dy sndri pon xdpt lynn brgitu . dy pon xmrase mengndg . sbb tu la suami kurg sikit memahami yg org preggy ni mcm2 . klau bole mst nk kne tunai kn juga . suami sy dy tunai kn tpi dy pon kdg mrh juga sbb bkn ap . kdg bnd tu dy cri xjmp . tpi kita nk juga . kdg dy da usaha tpi kita tolak plak yg dy bg tu sbb kita bkn nk yg tu . mcm tu la . kdg nmpk suami je sala tpi kita xsedar kita buat suami kita brtmbh pnt . dy da kejw . lps tu nk lyn lg permintaan kita yg mcm2 . sis bole je mengadu pd suami . sy biase ngadu dlm ws je . sbb klau ckp dpn2 nt xjdi ap . tkot trsala ckp ke ap kn . klau dlm ws bole taip n bce dlu bru sent kt suami .

sabar ye sis