Jadi isteri

Jadi isteri ni memang la byk belajar memaafkan..hati sakit mcmana pun, kita redha jelahh, haih kecewa harini, tapi tkpela niatkan buat semua ni sbb allah je..tktahu dah mcmana nk puaskan hati manusia tk reti bterima kasih & bsyukur

1 Trả lời

Bagi saya, apa apa perkara yang berlaku ada had nya. Kalau diam, makin dipijak makin melampau kita juga akan dipersalahkan. Senang betul hidup asyik nampak salah orang lain je. Masing2 ada kekurangan, takde nya orang yang sempurna.