isteri pregnant, suami yg mengidam?

Mommies ade pengalaman tak handle cik suami terover ngidam lebih dr isteri wktu isteri pregnant? Sy da 31weeks..skrang suami asyik ngidam nk makan sate smpai 2-3 hari die ulang mkn sate..pastu ni nk makan laksa padang polo ipoh pulak..takkan memalam bute nak balik ipoh? (Kami stay di selangor).. siap die ckp xley tahan la trase2 laksa tu kt tekak..hurmm ?

1 Trả lời

Haha mcm suami sy. Sy relek je, dia yg ngidam nk coke dlm botol.