tolong saya

sebenarnya nestum yang bancuh tu bagus ke tak? nurse cakap tak bagus sebab ada barang pengawet.

4 Các câu trả lời

Sy rasa kebanyakkn makanan semua ad bahan pengawet.selama sy makan elok je.utk tahan lapar kalau tak sempat makan yg berat²

Xberapa elok sis. Gula pun tggi. Kalau mkn sekali sekala xpe. Kalau sehari smpai 2 kali kang sangkut pulak gdm 😅

Nusre sendiri yg sarankan minum nestum..holick..asalkan susu.. Kafien memang tak bole minum.. Dan yg bergas..

Nestum anak ke nestum mak anak ni?

4y trước

Tu laa sy pon nk tau nstum ank ke mak.. Klo ank. A big No