Anak excema

Sebelum ni sy ad post pasal ank sy yg ad masalah excema... Pertama sekali sy nk ucapkn Terima kasih kpd ibu2 dlm theasianparent ni.. Bnyk bg idea,cadangn dn cara utk jga ank yg ad masalah excema ni... Sy bawak ank sy pergi jumpa doktor kulit.. Dekat KLINIK DHARAN .. Alhamdulillah semakin sembuh.. Doc cuma bg ubat sapu pagi dn malam.. Dn tk ad lah mahal sngat , agak murah.. Cuma 75.00 sahaja.. Doktor ckp ia berkaitan dgn 2 jenis kuman nma kuman tu sy dh lupa .. Tp bgus la ubat dia .. Kpd ibu2 yg kt dlm theasianparent ni.. Klau ad ank yg ad masalah excema ni cuba la try bwk pergi klinik DHARAN NI.. InsyaAllah semoga dpt membantu 🤗

Anak excema
2 Các câu trả lời

jadi kulit anak puan ni mmg eczema atau sbb kuman je ye?? dan cream apa ye yg puan guna tu?

2mo trước

Masa lahir kulit ank sy elok je bersih x ad ap2 masalah.. Cuma salah sy , anak sy bru 10hri sy mandikan dia pkai sabun cetapil.. Start dari situ kulit anak sy mula naik ruam, mula2 ingt ruam panas ke ap.. Hbs 1 bdn naik ruam.. Lepas sembuh dri ruam.. Naik kt muka dn leher n telinga , bila jumpa doc dkt kk diaorg ckp excema... Ubat yg kk bg x sesuai dgn ank sy.. Sb ad steroid , nagis2 dia sb pedih.. Agak 3buln jugk lah sy usaha nk sembuhkn masalah dekt kulit wjah ank sy ni.. Sb sy dh cuba mcm2 produk semua x ok.. Sb sy tgk semakin teruk dn dh bau hanyir . jd sy terus bwk jumpa doc kulit . dn Alhamdulillah .. Cream yg diaorg bg ni sesuai dgn ank sy.. Dn Alhamdulillah semakin pulih

semoga cepat sembuh

2mo trước

Terima kasih