Kuar darah spotting lbh dr sbln

Assalamualaikum mummy semua..sy cme nk tnya..ad x dlm ni yg pernah kuar darah spotting lbh sebulan tp bby still ad..dh jumpa doktor n mkn ubat kuatkan rahim but yg warna brown tu still kuar..btw klu ikutkan Sy bru 8+w..harap ad yg blh bg pendapat n pandangan serta nasihat..terima kasih

2 Các câu trả lời

Ada yg bernasib baik. Macam kawan sy , 4bulan keluar. Masuk kandungan 5bulan , alhamdulilah dah takde. Awak banyak2 doa ya

7mo trước

Baik Sis ..terima kasih..

Spotting brown tu kn…last2 sy ggur 13w..perasan wktu 6w lgi

7mo trước

syukur alhamdulillah Sis..mg d permudahkan segala nya utk Sis n bby.. Sy mmg x blh nk rehat pun sbb ad anak DS yg tgh aktif bru 2y2m..nk rest pun time die tdo blh la Sy rest skali ngn die