jangkitan kuman paru paru

Sebelum ini saya pernah post pasal hfmd anak saya.anak saya sudah warded sebab kuman dalam paru2 pula.doakan moga anak saya cepat sembuh ya.dugaan buat kami sekeluarga.

jangkitan kuman paru paru
99 Các câu trả lời

Semoga dpermudahkan urusan baby & sihat sempurna seperti sediakala. InShaAllah aminn

Semoga anak puan cepat sembuh dan urusan puan sekeluarga dipermudahkan.. Aamiin..

Semoga kamu cepat sembuh ye anak. Semoga ada keajaiban dengan result terbaru.

Semoga anak puan diberikan kesembuhan dan kesihatan Yang baik, aamiin..

Smoga Allah beri kesembuhan kpd ank sis, sis doa byk2 and brsabar ye...

speedy recovery, insyaAllah ♡ everyone is praying for your baby

ololo , kesiannye bby awak sis .. semoga cpt sembuhh yee 🥰

Semoga diberi kesembuhan yg cepat buat baby ni.. Aamiinn~~

May God bless your baby. Get well soon, angel😘😘

SEMOGA DI BERI KESEMBUHAN UNTUK ANK SIS AMIN.. ☺️