Makanan jenis apa yang anda kerap mengidam sepanjang kehamilan?

Tùy chọn nhiều lựa chọn
Makanan manis
Makanan masin
Makanan masam
Makanan pedas
Makanan sejuk
Makanan panas

466 nhiều câu trả lời

20 Các câu trả lời

sangat2 teringin mkn benda2 pedas. lagi2 maggi pedas giler tu ya allah dugaan betul 😭 suami plak tak bg mkn sbb suami saya bab boikot mmg dia tegas. pastu takut effect baby dia takut baby pun rasa pedas juga 🤣🤣

Tak lah mengidam sepanjang kehamilan. Paling ingat nak sangat makan megi, akhirnya buat kuah kari sendiri, dan mi Cintan kosong tu. Settled

teringin makan meggi tapi semenjak pregnant tak pernah sentuh maggi sebab orang kata merbahaya

3d trước

samalah, tapi bila tengok suami makan maggi. saya makan sikit and hirup kuah tu yang lebih.

Teringin nk mkn laksa.. tp asben kata xblh.. mak kata blh… smpi skrg xmkn2 lg.. sbb x tau blh ke x mkn time pregnant ni..

setakat nii mengidam nk mkn apa ygg ada dlm otak 🤣🤣 kdng pedas, kdng manis , kdng masam 😮‍💨 hmmm

sy teringin makan mee goreng basah panas² yg dekat pasar malam. tpi senang je nk dapat 😅😅

Teringin nak makan makanan yang pedas boleh ke 🤣

Nak pucuk ibu masak lemak cili padi,pastu letak tempe.buat kaw2.

3d trước

saya ada je makan itu hari.. sedap kan... 😋😋

saya teringin sangat asam pedas telur ikan mayong.. uhuu

teringin nak mkan siput sndut masak lemak cili api😩🥺

3d trước

heeh same lah tapi senang nk carik tu