jangkitan kuman paru paru

Sebelum ini saya pernah post pasal hfmd anak saya.anak saya sudah warded sebab kuman dalam paru2 pula.doakan moga anak saya cepat sembuh ya.dugaan buat kami sekeluarga.

jangkitan kuman paru paru
99 Các câu trả lời

Ya Allah, berikanlah kesembuhan buat anak ini..ringankan la kesakitannya..permudahkanlah urusan anak ini dan keluarganya... amiinn

Semoga anak sis dikurniakan kesihatan tubuh badan dan moga dipermudahkan segala urusan sis dan keluarga. Aamiin 🤲🏻💕

Semoga Allah berikan kesembuhan dan kesihatan utk anak sis.. Aaminn.. Bykkan doa n solat hajat ye sis moga2 cepat sembuh

GWS cutie... kuat yer sis.... kuat dgn Allah... sesungguhnya Allah penyelesai masalah n pemberi kesembuhan... amiin

semoga anak awak cepat sembuh aamin ya Allah .. jangn risau doktor pasti akan buat yng terbaik untuk baby awak ❤

Semoga cepat sembuh baby. Mommy pun semoga diberikan kekuatan dan ketabahan jaga baby. Moga kheir semuanyaa

Semoga adik baby lekas sembuh & dikurniakan kesihatan yg baik. Aaamiinnn ya Allah. 💖💛💙💚💫

Allahu, semoga cepat sembuh ye anak. Harap sis sekeluarga tabah & dipermudahkan segala urusan.

masa 5 bulan anak sy pn warded sbb jangkitan paru2..semoga awk cepat sembuh syg 😊

Moga dipermudahkan..aamiin.. huhu..Apa tanda2nya anak dijankiti kuman pada paru2?☹