rasa ibuibu sangat pada adik kecik .

Sebelum ada baby lahir ,adik kecik tinggal dengan saya .. first time jaga budak demam . Semalam masa nak hantar araaf ke sekolah ,dia ada mengadu pening kepala . So I was assume ,takde pape kut .. biasa je .. main boleh takkan hantar pergi sekolah tetiba pening . Malam td da start panas . Suruh araaf masuk tido awal . Pagi tadi masa nak kejut pergi sekolah ,suhu badan panas . Terkial kial ? so decided untuk adik tak perlu pi sekolah la. Sat lg lepas abang balik meeting kita pi klinik . So now here we are , waiting ..... Ingat klinik kerajaan je busy rupanye swasta pun busy ? sabar ye araaf ye ..

rasa ibuibu sangat pada adik kecik .
1 Trả lời

Sis smntra tuggu sis jerlum dia dgn air lemon kt kepala n bdan2...Kalau ade gel aleo vera boleh sapu kt bdan2 dia..Bg sjuk n hilang sikit haba dmam...

5y trước

Wc