Dilema antara kampung atau rumah sendiri

Dilema antara pantang di kampung atau pantang sendiri kat rumah.. adik beradik sruh balik kampung tp anak sekolah sini.. tadika dah daftar .. dorang suruh cri sekolah sana duduk sana.. sy pulak risau sape nanti nak urus anak sekolah lagi sbb lesen kereta tak ada pandai pun bawak motor.. lagi satu sy selesa duduk rumah sendiri.. nak pantang sini kena turun naik tangga lagi bawak 3anak.. 😰😰😵‍💫 pening mana satu nak ikut.. #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sy pon alami pekara same.. but hati sedih.. blk kg jauh dari hp.. suami kt sini kj.. nk cuti tggu bersalin.. ank sek.. last² sy buat keputusan bersalin kt sini.. dh sihat bru blk kg.. sbb mk ayh x blh nk dtg.. sbb dh x sihat.

kalau mcm ni? pantang je kat kampung 3minggu. then lepas tu balik ke rumah sendiri. so, anak masuk sekolah lewat sikit lah. bgtau cikgu sbb baru bersalin, tgh pantang.