Klinik swasta

Boleh ke hantar anak untuk vaksin di klinik kerajaan kalau bersalin di hospital swasta? Dan macam mana ya? Baby nak masuk 3months ni agak susah pergi jauh sebab nak kena hantar anak 2 orang sekolah pagi dan petang..klinik kerajaan dekat dengan kawasan rumah.

2 Các câu trả lời

Lepas bersalin nurse kk tak ada datang rumah ya? Macam saya, nurse kk ada datang rumah. Then dia akan tanya nak checkup baby kat hospital yang saya bersalin atau kk. Saya cakap kk. So dia terus bagi appointment 😊

1y trước

Okay2..baik terima kasih.saya cuba esk tanya lah..

Boleh boleh. Boleh call KK untuk dapatkan temujanji.

1y trước

Most welcome 😊waktu saya perlu bawa sijil lahir dengan buku anak je. Nanti waktu call awak boleh tanya nurse apa yang perlu di bawa.