Anak taknak minum susu

Sebelom ni minum dupro langkah 1..skrg langkah 3 tp anak mcm kurang susu..adakah susu tak sesuai?

2 Các câu trả lời

anak umur berapa? knpe jump dri langkah 1 ke langkah 3? masa langkah 2 dulu bgi langkah 1jugak ke? anak dh makan ke belum?

1y trước

Dh try tp dia mcm taknak..bila bagi dia minum sikit je dlm 1oz

baby umur berapa?

1y trước

normal la sis,sakit gusi baby. sbb tu dia kurang menyusu. tp kena paksa makan atau minum susu,takut lemah pula dia. apa2 pun sis refer doktor ya