Dari 2bulan minum susu dupro bila 5bln lebih ni tiber anak jd batuk pastu muntah susu campur kahak

Pastu susu apa lagi yg ok eh taknak dia batuk hmm sebab dh letak minyak pun mesty batuk skrg dia minum ssu fm pun tk habis dia mcm tkmau dh minum susu tu😭

2 Các câu trả lời

mean susu tu dh tak serasi dgn baby awak. susu fm ni kita kena try n error smpi jumpa yg serasi dgn baby kita. sy sendiri try 4jenis susu. 1st susu baby muntah on the spot. 2nd susu baby batuk berkahak. mmg byk kali bawak baby pergi neb. 3rd susu baby cirit birit. last tu mmg minta advise dr doctor. doctor yg suggest. kira nye susu tu sy maintain smpi skrg. tp hrga rasa nk ngs juga la. ank pula mmg kuat susu. yg semua sy try ni mmg ada susu murah ada susu mahal

Saya anak demam batuk selsema air liur jadi pekat . Adakah sebab susu dupro juga . Anak dah 5 hari menangis . Masuk hari ke 6 hilang suara . Nak pergi hospital mesti kena wad . Risau anak first takde siapa jaga . Mak ayah jauh berada di Mekah . Adik beradik jauh di Selangor . Saya berada di JB . Jaga dari rumah sahaja . Kadang2 risau tapi serah semua padaNya . Moga Allah beri kesembuhan pada anak saya .