Boleh pregnant ke ?

Saye fully bf, last dtg period mse bulan 11/2023 lepas tu sampai skrg period tak mai. Saye tak amik perancang ape2 cume rancang sendiri je. Boleh jadi pregnant tak even suami tak prnh buang dalam ? Saye ade check upt tapi negatif je. Cume skrg ni saye rase kerap kencing je.

9 Các câu trả lời

Mybe sbb bf kot. Sbb i last period pun 11/23 sampai sekarang x period lagi 😅 padahal before habis pantang dah period and every month period. Since 11/23 tu last dah x period smpai skng. I pun bf jugak. So i think mmg sbb bf.

Boleh je pregnant. Kerap kencing tu ada banyak faktor. Bacaan gula dlm darah pun kerap kencing. Kencing kotor pun kerap kencing. Minum air banyak pun, cuaca sejuk pun. Buat pemeriksaan kesihatan penuh ya.

BF boleh kacau hormon period sis. Sy bf anak sulung, dlm 6 bulan cmtu after bersalin x dtg period.

ada intercourse then ada chance utk pregnant.. if tak bersama dgn suami baru takde chance langsung

walaupun pakai perancang pun possible untuk pregnant, apatah lagi kalau rancang sendiri

chances tu ada. test je seminggu sekali ke. bf pun boleh buat period tak teratur.

ya, boleh awak.

boleh jadi

Boleh...