Tak period lagi

Hi normal ke bf mom period tak teratur dan bulan ni tak datang period lagi ? Anak saye baru nak masuk 5 bulan, saye start period semule mase bulan 12 haritu tapi period datang 3 hari je (3/12-6/12) lepas tu sampai sekarang 22/01 tak datang period lagi. Ari2 saye rase cramp yang macam nak senggugut tu tapi bile tunggu2 tak period pulak. Saye ade test upt tapi negatif. Btw saye merancang sendiri dan saye ade bersama suami tapi suami buang luar. Boleh jadi pregnant ke atau memang hormon sebab bf kan anak ?

7 Các câu trả lời

Sy bf anak semua period setahun ke atas. Tp biasa tgh2 tu mesti period secoet je sekali then xde sampailahh period sebenar dtg (setahun lebih). Yg 3rd ni sy period ms baby 1y8m..lepas 3 bulan period stop, then sambung balik mcm biasa. Normal kalau full bf.

Mase sy bukak buku pink.. Misi ad ckp klau momy bf mmng ad yg smpai 1thon kdg lebih bru period tu normal die kate..

possibility nak pregnant tu still ada. masa preinjuksi tu pon dh boleh buat kita pregnant

hati² sis. sy lps beranak baby skrg 1t 4b x pernah dtg priod. tup² pregnant 😂

sy pun setahun setengah x period sbb bf. insyaallah biasa je tu.

Normal. I pernah anak ketiga. Fully bf. 2tahun x period

normal