Barang Persediaan

Saya tengah pregnant anak first.. Dah 27 minggu.. Saya x beli lagi barang2 baby dan barang keperluan saya selepas bersalin.. Boleh x suggest kan barang2 apa yg wajib ada dulu lepas bersalin nanti dan barang2 yg perlu perlu di bawa ke hospital masa nak bersalin..

2 Các câu trả lời

Saya hanya bawa **utk mama** kain sarung , tshirt , stokin, pad, seluar dalam,(bra xpakai) **utk baby** pampers new born, baju 2pasang, kain bedung, sarung tangan. Yang lain tak bawa sebab saya bersalin balik hari. ( bersalin pagi, petang dah discaj) Keperluan **baby** Pakaian Pampers Kain lampin Tisu basah Minyak angin/minyak telon Sarung kaki/tangan **mama** Tshirt Kain sarung Pad Seluar dalam Stokin tebal Ubt luka(jika perlu)

5y trước

Oo.. Ok terima kasih