Senarai barang2 untuk ibu bersalin bawa ke hospital. Sy tgh prepare lagi utk bwk ke hospital .

Ape yg perlu barang2 yg kene bwk utk bersalin Nanti?

1 Trả lời

utk ibu: 1. baju nk balik sepasang (termasuk tudung) 2. nursing bra 3. pad jenis underwear dalam 8 keping 4. toiletries anak: 1. pampers (lebih pun takpe, jangan kurang) 2. baju 2 pasang 3. wet tissue 4. mittens booties (kalau nak bawak) 5. kain bedung 3 4 helai

8mo trước

kainbatik apa xyah bawak ke eh,towel apa smua tu? sy packing apahal mcm penuh jee mcm nak cek in hotel pun ye😂breastpump bwk tak