barang2 keperluan

Hye mommy sume..nak tnye pendapat..waktu bila boleh beli barang keperluan baby.. Lepastu pulak baby cot wajib beli ker atau tak ye..

1 Trả lời

Slalunya start 28weeks nurse suruh siapkan barang2. 1. Simpan duit siap2 dr skrg, beli barang bila msk 28 weeks 2. Beli barang sikit2 dr skrg. So, dah msk 28 weeks tu, smua dah settle brg baby Kalau psal baby cot plak, depend on sis. Sis plan baby nak tdo mana. Kalau nak dengan sis, xyah beli pun xpe. Kalau nak separate, boleh beli. Tapi kena disiplin dgn diri sndri sikit. Sb berdasarkan pengalaman sendiri, ssh nk buat baby biasa dengan baby cot. Hati kena kental.

5y trước

Bermakna sy xpyh beli baby cot la mcmtu ye..