Salam maaf bertnya.saya last period 6.7 .baru ni sy cek upt positif , ni kali ke 4 saya cek positif

Saya was2 mngandung atau tak ye.

Salam maaf bertnya.saya last period 6.7 .baru ni sy cek upt positif , ni kali ke 4 saya cek positif
10 Các câu trả lời

after 8w drp trikh last period leh buat scan. 8w sptutnya dh leh nmpk kntung n baby. kalau nk lgi yakin scan confirmation wktu 12w sbb dh leh dgr heartbeat n buat nt scan skli.

tahniah...itu dah postif preggy..klu awk nk kpstian lg awk pegi lah d klinik..cek sana..bru awk akn brpuas hati oky..

Awal lg cek. Tggula bulan depan lewat 10 hari baru cek. Air kencing waktu pg pastikan da delay priod.

upt positif maksudnya pregnant.. tahniah 🥰 untuk scan, kena tunggu lagilah ye.. jaga diri..

Kalau was - was, jumpa doktor untuk dapatkan pengesahan hamil

2mo trước

Syukur

tahniah awak positiv dah tu..was2 gi klinik check okay

Positive tu... Try scan lpas 2 minggu utk kepastian

Nampak terang double line..pregnant tu sis

jmpa doc utk kepastian...

positif tu