Due period

Salam sy nk tnye, sepanjng sy gune opk xpenah positif cmni... Harini due period sy.. tp belum period lagi setakat ni.. sy cube cek opk, naik 2line cmtu.. sy blum cek upt lagi, sbb belum beli... Ni positif sy subur atau sy preggy?#pleasehelp #ingintahu

Due period
1 Trả lời

kiranya baru dpt positif la?cd brp dah ni?pada pendapat sy ni waktu subur sis..

3y trước

mmg ada yg opk positif pregnant..tp sis ckp xpernah jumpa opk positif tu mungkin sis ada skip celup opk kot dan pada msa tu positif dan sis bersama dgn suami