nak tanya

Salam mommy2 semua..nak tnya sy last period 14.2 cek upt positif..dh cek dkt klinik mmg positif..buku x buat lg..misi bg tarikh 1.4 nty bru buat buku..cmne nk kire ya,,sy dh brpe week pregnant?tq mommy2

1 Trả lời

Bila tarikh first day period yg last sebelum pregnant (Last Menstrual Period - LMP)?..pastu isi dlm apps ni..atau google calculator pregnancy week..nanti diorang calculatekan week berapa sia pregnant and siap expected due date (EDD) skali. Tapi rasanya bukan 14.2 yg sis ckp tu tp yg first day period tu bila..