Nasib jadi surirumah

Saya tak tahu la. Nak mula dari mana. Tapi sekarang rasa betul2 stress. Urus anak 2 org. Si bongsu masih lg kuat menangis walaupun sudah 7m+. Kekadang kalau dia meragam berabis memang saya tak mandi tak makan. Si suami pula, ada masa terluang takda mau tolong urus rumah. Kalau urus pun tunggu arahan. Macam robot perlu switch on dlu baru bergerak. Kalau tak disuruh memang main game la. Tak main game baca komik sampai mengantuk. Terkadang saya rasa mau bercerai. Tapi saya tak suarakan sebab saya takda sumber pendapatan. Nnti hujung bulan duit habis, menyalah2 kan saya duit habis. Padahal duit semua sy guna beli barang anak & dapur. Entahla. Kekadang rasa menyesal macam tersalah pilih suami. Kekadang saya berfikir, kalau saya bekerja dapat tampung kehidupan kami anak beranak. Saya rela lg bercerai. Takda suami pun takpa. Asalkan anak2 saya ada. Mau bercerai pun serba salah. Kalau ikut adat kami, sapa yg dulu sebut cerai. Dia takda hak ke atas anak2. Saya tak tahu la kalau ada ibu2 yg sma dengan saya. Saya jadi betul2 stress.

1 Trả lời

xpyh sebut pn xpe sis . sis boleh je tntut kt mahkamah klau mmg suami jenis xmmbntu lnsg . da 2ank pn bce komik lg . pelik tol