Bau asap rokok

Saya stress lah bau rokok😣 abah sy suka isap rokok dlm rumah tapi sy tak tahu nk tegur dia mcm mana, takut dia terasa hati. Abah sy ni jenis kuat terasa kalau kita tegur, walaupun mmg salah dia tapi kalau anak2 tegur dia jadi sentap pastu merajuk berhari2. Kalau boleh mmg taknak balik rumah mak abah tapi terpaksa sbb suami sy risau sy sorang2 kt rumah sewa, sy dah 36weeks skrg ni dan sy kena berpantang kt rumah mak, tapi risau lah nk pantang sini sbb abah sy kuat merokok. Mcm mana nk ckp dgn dia supaya dia faham keadaan sy😭

6 Các câu trả lời

Sy sblm balik kmpung, jiran sblh rumah sllu kuat bau rokok,smpi sy x selesa,pdhl dia tahu ja pun yg sy pregnant,asap rokok kuat sgt smpi masuk rumah..