merokok

Sy nak tnya.. Mcm mana nak elakkan diri dari perokok? Sy sejak mengandung ni, memg xboleh bau.. Bila bau, hidung akan selsema n gatal.. Susah bernafas n jantung mcm laju je rasa.. Sy pjj gan suami.. Jadi duduk gan mak.. Sbb mak risau duduk rumah sorang.. Sy mengandung cucu pertama.. Ayah dan abg perokok.. Sy penat dah tegur.. Tapi semua buat tak tahu.. Ckp sy ni mengada lah apa lah.. Tolong saya, saya dah tak tahan nk bau rokok dalam rumah.. Apa patut sy buat ye ? suami pon perokok tapi dia kalau balik.. Memg xpernah merokok depan saya.. Dia akan jauh dari sy.. Sbb dia risau sy gan baby dlm perut ni..

3 Các câu trả lời

Mcm situasi sy juga sis ni.. Cuma sy da lahirkn ank.. Atok dia perokok dan kdg merokok xtgok cucu dulu.. Main hisap jaa.. 🤦🏻‍♀️Action sy, sy bwk bby ke tempat lain.. Mcm jauhkn diri dr dia.. Utk selamatkn diri dan ank..bebel ke apa ke dia xnk dgr da. Better kita sdri bertindak.

12mo trước

sama sis, merokok tak tngok cucu dah

Faham sangat2. Saya dulu duduk ngan mertua. Bapa mertua merokok. Abg2 ipar pun merokok. Suami saya je tak Nak tegur erm dah besar masing2. Mampu larikan diri jauh2 je

jauhkan diri