Tolong doakan baby Saya baru lahir normal. Tapi kena jangkitan kuman di paru2. Masuk icu. Moga Anak

Saya sembuh..

32 Các câu trả lời

Moga anak sis kuat, dan Allah sentiasa lindungi. InshaAllah anak sis akan sembuh tak lama lagi boleh kluar wad saya doakan agar dipermudahkan segalanya amin ya rabb🤲🏻❤️

in sha allah semuanya dipermudahkan urusan..susu ibu tu antibiotik baby jadi kerapkan bagi susu okey jangan stress fkirkan yg positif ye

Semoga baby cepat sembuh and keluarga diberkati 🤲🏻Mummy, stay strong! 💪🏼

moga dipermudahkan segala urusan puan dan anak.. fikir positif...doa byk2 puan..

semoga dpermudahkn segala urusan baby .. dan semoga dbrikn kesembuhan ..amin ..

semoga anak puan d beri kesembuhan dan segala urusan puan d permudahkan allah..

semoga anak ibu cepat sembuh , IBU jangan sedih2 ye kuatkan semangat demi anak

Inshaallah.. Semoga urusan brjln dgn lancar.. Yg pnting, doa banyak2..

semoga dpermudahkan segala urusan..semoga baby cpt sembuh hendaknya..

terima kasih semua.. Alhamdulilah Anak dah sihat dah masuk 3 bulan..