Jangkitan kuman paru2 + on oxygen di scn

Hi mommies. Nak tanya sape ada pengalaman newborn warded di SCN kerana jangkitan kuman paru2 + on oxygen? Berapa lama? Doakan utk baby sy 😔Baru 5 hari..

4 Các câu trả lời

slalu nya kalau jangkitan kuman , dorg akan bagi antibiotik .. ikut condition baby jugak .. and kena tunggu ubat habis and spo ok bru leh discas .. jgn risau , baby sis sihat tu☺slalu bagi dia semangat . kata2 semangat dkt dia .. dia dngar suara ibu dia mesti dia seronok makin semangat😘

ank Sy dlu yg first 44 hari kene tahan Dr dlm pantang lagi😅selagi dy berkahak, oksigen Masih drop je n Masih ad kuman selagi tula kne thn ward sampai btl2 ok

Depends sis. Inshaa Allah tak ada apa. Baby saya 22 hari di SCN. Mereka jaga baik & teliti. Alhamdulillah baby sy skrg sihat & ceria😍😍

pneumonia ke?