Mimpi Bukan2

Hai mummy.. Nk tanya.. Mummy2 kat sini pernah x setiap kali pregnant.. Mesti mimpi bukan2.. N finally miscarriage? Sy risau.. Sbb sblm ni 3 kali dah jadi.. Sbb tu bila mimpi benda tu.. Sy tahu yg sy baru Pregnant.. Sy jd risau sgt2.. Mmm..

5 Các câu trả lời

Saya pun pernah. lepastu saya cerita dengan akak dengan kawan saya. dua dua tu sebelum gugur mimpi benda yang sama. saya mimpi ada bunyi bising tak Lama tu macam ada benda naik atas katil impit saya. masa dia naik atas katil tu macam manusia yang naik. nampak katil macam tenggelam. Tak Lama lepas tu saya dapat tahu saya gugur. sis semua mimpi macam ni ke?

cuba puan baca link mengenai ni, dan cuba amalkan 3 qul, pasang ayat2 al-quran. sebab memang ada ustad cerita mengenai jin ni, dia memang suka wanita hamil, moga2 kita semua dijauhkan, amin. https://9bulan10hari.com/jin-ummu-sibyan-suka-wanita-hamil-bayi-15-bulan-dia-berdamping-tapi-tak-perasan/

pernah last year.. kerap mmpi bukan² jatuh bangunanlah mcm² last² bukan rezeki nak pregnnt sy gugur masa 12week.. now alhamdulillah pregnnt balk 7week, cuma skrg lbh berhati² bykkn selawat, pasang surah maryam sblm tidur.

saya pernah .. 3 kali pregnant mesti malam mimpi menakutkan.. selang 2, 3 hari miscarriage.. sblm tido baca doa mukminun sis ayat 114-118 baca fatihah. dan 3 kul. pastu zikir mubdii'uu smpai telena.

Amalkan baca 3 Qul & ayat kursi sblm tido