gangguan??

tak tahu nk luah mcm mna. lps sy gugur sy selalu mimpi bukan2. sy mimpi org ckp nak bunuh wanita hamil. mimpi sy pregnant dan kli ni mimpi kawan sy beranak dpan mata. allahu tak tahu nak ckp mcm mna. ya mungkin mimpi tu adalah mimpi smata2 tp klau hari2 mimpi bnda sama mcm mna? asal tido sy akan mimpi. walaupun sy hanya tido sejam. sy ada bgtau family sy tp diorang ckp ini mimpi biasa je. hati ni rasa mcm ada bnda yg dia nak tunjuk.

1 Trả lời

Saya syorkan sis buat rawatan islam, benda2 ni memang suka meganggu, dlm tidur pun, dia akan suka kacau

4y trước

Benda tu memang suka kacau time kita sedih2, cuba sis, buka bacaan ayat2 ruqyah sebelum tidur