Heartbeat baby takde

Saya scan kandungan klinik kk 7 weeks, doktor scan cakap tiada heartbeat. Tp masa saya 6 weeks scan klinik lua ade. Lepastu, kk suruh saya scan lagi 2 minggu. Adakah masih ada harapan bayi saya? Ni 1st baby saya. Saya sedih sangat dan risau. Patut ke saya jumpa pakar ataupun tunggu lagi 2 minggu? Ada mommy yg ada pengalaman mcm saya tak?

3 Các câu trả lời

Awl sgt dr tu scan, ada yg 8w pn bru kantung je nmpk heartbeat biasanya dlm 9/10w bru nmpk. Tp tula smua org x sma kn. Sy hri tu 7w first ke kk nurse terus buka kn bku pink, tp nurse tu bagitau blm scan sbb biasanya baby belum nmpk lg dlm scan, atur temujanji ngan dr utk first scan 10Nov ni. Bantu doakan masa tu baby dan heartbeat nmpk dan yg ptg baby sihat&ok. Semoga semua baik2 untuk kmu jg. Aminn

2y trước

Itu la. Saya jadi confuse bercampur baur rasa. Saya just tunggu je dalam masa 2 weeks ni, sbb saya mmg takde bleeding or cramp perut. Takde langsong

7week mcm awal sgt utk dgr heartbeat.. slalu org cek pd week ke 10 sis…

2y trước

6week masih kecil lagi sis.. selalu baru ada kantung je 6 week tu..

tgu je lgi 2w.

2y trước

Baik. Saya tunggu lagi 2 minggu