Baby kecik...

Tadi gi klinik scan doktor cakap baby kecik... Heartbeat belum ada... Kalau ikut apps dah pergnant 7 weeks lebih... Kat scan cakap dlm 5/6 weeks... Doktor suh datang lg 2 minggu nak dgnr heartbeat... Mmg ada tak sama ke scan dgn apps..?

4 Các câu trả lời

Sy pun mcm sis jugak... Masa p scan dah cukup 8week... Tp bila scan dia jadi 6week 6day tp dah boleh dgq heart beat... Alhamdulillah.. Sekrg dah 12 week

hi sis.. jdi mcmna dgn kandungan sis skg? bby okay? nak tau sbb sy ada masalah sama mcmni🥺

1y trước

sy pun baru keguguran 😭

Mybe persenyawaan lambat berlaku. Ikut size scan and dtg balik another 2 weeks

cycle period berapa hari?

1y trước

ovualasi blh jd lewat. klu beza 1-2 minggu tu masih ok. next 2 week check semula ya