9 weeks scan ada baby 11 weeks terus nmpk kantung

9 weeks scan ada baby dgn heartbeat pastu repeat scan ad kantung doktor ckp heartbeat tak kelip kelip tp saya tgok kelip jaa . dy buat surat kata janin takmenjadi terus buat pencucian dc dhospital . tp saya takdak tannda darah ataupon sakit mana mana ada tak mom yg mcm saya ?? bilaa scan kat kk dy ckp nmpk kantung . period saya latelyni takregular . doktor kk suruh repeat scan lagi 2 minggu . ada tak mom yg jd mcmni tp baby dy sihat jaa selepas tu???? 😭

7 Các câu trả lời

missed misscarriage. tahun 2015 saya missed misscarriage. datang untuk repeat scan je. tiba tiba jantung baby dah tak kelip. terus refer spital. masuk ubat induce. ubat ke 3 keluar semua time kencing kat tandas spital. Alhamdulillah tak kena d&c.

1y trước

sekarang macam mana keadaan awak?

Saya 4kali.gugur semua 12w heartbeqt xde..sampai scan bwh still xde heartbeqt..last2 gugur n cuci hidup kat htj..sakit jgn ckp menjerit jeelah..

1y trước

yakaa . takotnyaa

ada tak sapa alami mcmni tp baby sihat hidup mcm biasa😔😔😔😔 tanda darah masih takturun lagi

buat la scan dekat klinik swsta mntak second opinion smpai puas hati

sis blh bt second scan kt klinik lain tgk camne klau nk tenangkan ati

1y trước

yaaa baikk . tp kenaa paa badan still penat mcm orang ngndung . pinggang ii rasa sakit

Better pergi klinik lah . Sy doa kan baik2 untuk sis

1y trước

daa saya buat buku tgh tggu repeat scan 30 /3 ni

missed misscarrige jika xsilap

1y trước

swasta ada ckp mcmtu .. tp KK belum comfurm lagi saya masih percaya keajaiban allah saja ni berdoaa selagi takturun darah