10 minggu tak ada heartbeat

Assalamualaikum and hi mommies. Sy dah 10 minggu pregnant. Masa scan kat KK semalam Doktor beritahu janin tak ada heartbeat sbb dah buat Tvs pun tak detect and cakap kandungan tak jadi. Kena refer hospital. Tp sy pergi klinik swasta utk scan. Doktor sana pun sahkan tak ada heartbeat. Doktor suruh tunggu 2 minggu utk turun sendiri. Dalam hati memang dah redha tp still berharap ada miracle. Ada mommy yg ada pengalaman serupa. Tqvm

5 Các câu trả lời

penglman sy..cek kt klnk swasta sbb ade spotting sikit..pastu dr kata ade heartbeat..pastu dr bagi duphaston utk semnggu..ckup smnggu mkn ubat darah makin bnyak..n pegi emergncy dr sahkn gugur..malam tu janin jatuh sendiri😢

6mo trước

🥲

hai mommies kes awak sama macam saya dan weeks pun sama saya 3 kali scan bulan ni 2 kerajaan scan 1 swasta scan dan masih taknampak.

6mo trước

semoga awak juga dipermudahkan segala urusan

Pengalaman sy sebb pernah gugur 3 kali,,klaw doc dh sahkan mcm tu berkemungkinan juga tu..mudh mudahan tiade ap2 ye..

6mo trước

🥲

pnglmn sy tahun 2020, klu 2 kali dktr check xde heartbeat, possibly missed miscarriage.

6mo trước

tu la. doktor KK pun cakap missed miscarriage

awak makan folic acid x?

6mo trước

mkn. sy mkn folic acid dr bln 12