Melahirkan anak: Normal atau C section

Saya new mom... Nak tanya apa pendapat mommies antara dua pilihan untuk bersalin ni?

22 Các câu trả lời

kalo bole norml cba norml ye mommy. .hehhe. .rmeh czer ny. .sye 2 kli czer. .luka nk jge btl2. .mkn nk kne jga btl2. (tp mmg kaw2 trun brat bdn. .)2 yg bez 2. .heheh. .luka slalu kne bg kring. .lap sntiasa luka 2. .lps 2 bln jgn kata 2 bln. .3 bln ke 4bln ke kne jga btl2 jhtan 2. .mcm2 bole jd ..norml dlm mse 2 mgu lbh krg da oke kalo btl2 jge . .tp 2 la. .bkn kte mtk nk czer ny. .kne ok keadaan bby jgk..😊. sye yg slong sbb da lmas ..da berk 2 kli. .yg kdua(ank syurga) dpt mrsa norml 22w++..yg ktga pon czer. .sbb bby krg grak. .beserh je. .kalo da dua kli czsr. .k3 nty pon czer. .2 pon nty kne ikat kalo keadaan luka dlman x cntk. .heheh