Melahirkan anak: Normal atau C section

Saya new mom... Nak tanya apa pendapat mommies antara dua pilihan untuk bersalin ni?

22 Các câu trả lời

KALAU DIBERI PILIHAN OFKOS LAH NAK NORMAL . NAK BERSALIN CZER NI .. UNTUK PREGNANT KALI KEDUA KENA MAKAN TAHUN .. TU PUN PERUT STILL SAKIT ..

Haah.. sama lah saya sis. sakit dia untuk dua-dua jenis ni tuhan je tahu masa tu rasa macam separuh mati pun ada nak melahirkan anak tu

Kalau boleh normal...normal je la...tp kalau ada kes2 tertentu yg perlu czer...jgn plak nk pilih normal...bahayakan diri dan bayi...

Try normal dulu. Cepat sikit sembuh.

Saya pilih normal. Terpulang masing2 la

4y trước

Kalau bole pilih sis .. tapi tu lahhh atas nasib

Normal with 2induce pill

Czer jgk yg ni ank no 3

Mestilah normal sis..

normal.

normal