C section

Hye mommies..just nak tanya pendapat biasanya berapa lama untuk ambik masa pemulihan selepas c-section..

5 Các câu trả lời

Boleh start berdiri tegak2 jalan2 dlm 16hri mcmtu.. Czer tak la teruk sgt mcm yg kita dgr2 tu.. pengorbanan sma ja.. cuma cara melahirkan ja lain.. Kwn ckp baik lg czer.. sakit sma ja pun lpas beranak tu.. klu beranak normal msa berpantang payah nak berak lg2 klu kena sembelit... kencing berak susah.. Klu czer bgun brjalan ja susah sikit... Dua2 method ada masa nak baik..

bergantung pd badan individu rasanya. mcm sy, after 2 weeks dh tak sakit dibhgian c-section tu 😊 tips sy, makan buah oren sebiji hari hari

You can consume set berpantang Shaklee. Vivix akan mempercepatkan process pemulihan. You can contact me if you want to buy Shaklee products.

2mggu br blh bgun sdr klo sy. sblm tu perlu bntuan.

Kawan sy 2 minggu dah ok.