Hi... sy dah 4bulan 🥰🥰

Saya nak tnye ibu ibu dah mula shopping baju baby ke

Hi... sy dah 4bulan 🥰🥰
9 Các câu trả lời

Sy aritu 4 bln dah start beli sikit2 sbb mase tu kebetulan kedai baby bukak n boleh rentas daerah. Daddy die yg xsaba nk beli mcm2 😂 tp sy xrase rugi pon beli awal2 sbb musim pkp ni kite xboleh jangka, japg tetibe je dah masuk 3rd trim pastu mmg dah xlarat dah nk fikir brg baby, nk kemas beg hospital, nk fikir brg2 berpantang. Klu boleh beli awal2 beli je sikit2 🥰

mula 4bulan Saya da mula beli daa ap yang penting sebabny musim pkp nie xbolee jangka,nanti tetiba bolee bukak n tetiba kena tutup..Jenuh mencari better stanby awal2🤣🤣

shopping dh sikit2.. musim2 pkp nie.. lmbt2 kang takut tbe2 kedai brg bby tak buka ke.. pos cuti ke.. baik beli sikit2.. sekurang2nya ade juga stnby kn..

belum lgi..babyfirst xpndai nk bli, nk bli brg yg penting2.nk bli juga siap2 sikit.

dah beli sikit2 baju, kain lampin, barut heheehehe

Belum beli lagi.. boleh share tak beli mana barang baby?.

3y trước

Mcm saya banyak nengok dekat shopee.. Mcm pureen, anakku, momo house.. Untk momo house tuh, brg dia berkualiti dn murah.. Bolehla sis cube2 nengok..

blom lg selalu nya 7 bulan ke atas baru shoppingg

belum lagii

ya